Як правильно зафіксувати та передати показники газових лічильників

1592

Показання газових лічильників передаються всіма споживачами, в оселях яких встановлені індивідуальні газові лічильники. Щоб уникнути розбіжностей, зафіксувати обсяги спожитого газу потрібно за повний календарний місяць, станом на 1 число наступного місяця.

Показники лічильників необхідно передавати кожного місяця до 5 числа. 

Зокрема, показники за квітень прийматимуться Харківською та Харківською міською філіями «Газмережі» до 5 травня.

Способи передачі показань лічильників Оператору газорозподільних мереж:

  • ⇒ особистий кабінет «Газмережі» https://my.grmu.com.ua/login   
  • ⇒ телефони контакт-центру:
  • 066-300-2-888
  • 098-300-2-888
  • 093-300-2-888

При передачі показань через особистий кабінет на сайті «Газмережі» дані на особовому рахунку за розподіл газу оновлюються протягом кількох годин і споживач самостійно контролює зарахування переданих обсягів газу.

Нагадаємо, з 1 серпня 2023 року доставку газу до осель харків'ян здійснює новоутворена Харківська міська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». З 1 липня 2023 року розподіл газу на території Харківської області забезпечує Харківська філія «Газмережі». 

Споживачів газу з особовим рахунком 131…(споживачі з МІСТА) обслуговує міський оператор - Харківська міська філія "Газмережі"  (колишня зона обслуговування АТ «Харківміськгаз»).  Споживачів газу з особовим рахунком 132...(споживачі з ОБЛАСТІ) обслуговує обласний оператор - Харківська філія «Газмережі»  (колишня зона обслуговування АТ «Харківгаз»).

Читайте також: